2011 m. gruodžio 18 d., sekmadienis

DAR VIENA GERUMO AKCIJA GIMNAZIJOJE


Sveikas gyvas, žemkalnieti! Tikimės jau atsigavai po savaitgalio ir tau viskas gerai (ypač kreipiamės į 4g ir draugus). Tad esant tokiam gražiam sekmadienio vakarui ir tau nolaifinant prie kompo mes toliau informuojame kas vyksta gimnazijoje. Savaitės darbo planą jau tikriausiai perskaitei, lyg ir viską žinai, tačiau mes spėjame, kad tu nelabai čia ką ir žinai.
Tad pradedam:
Taip, merginos grįžta ir tikimės jūsų gerumas niekur neiškeliavo.


Einam dar arčiau esmės:
Šį antradienį, per ilgąją pertrauką visų laukiame sporto salėjė, kurioje vyks kalėdinė gerumo akcija „Ištiesk draugui ranką“ ir antrą kartą vykdomas merginų aerobikos šoki
s.
Kalėdos - gerumo metas, tad šį kartą savo gerumą dalinkim savo gimnazijos draugams, kuriems ne itin gerai sekasi. Žemkalnieti, ar nebūtų geriau, jei kartą nepirktum pakelio cigarečių ar penkių mokyklos bandelių ir tuos pinigus paaukotum geriems tikslams? 
Visą praeitą savaitę, kiekvieną dieną merginos repetavo ir ruošė savo šokį, kad galėtų juo padėkoti tau už tavo gerumą. Tad antradienį netupėk valgykloj, rūkomajam ar šiaip po laiptais, o ateik su visais pasidalinti gerumu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą