2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

STATYK KIAUŠĄ


,,MĄSTYK ALTERNATYVIAI'' savaitė

Prieš pasikraunant motyvacijos...

Pati pradžia...


Viskas prasidėjo trečiadienį  lapkričio 23d.
Žemkalny ėmė sklisti kalbos, kad kažkas kažkada kažkur rengs kiaušinių daužymo varžybas. Žinoma, visiems buvo labai įdomu, kas čia vyksta ir daugelis bandė patekt
nesumokėję privalomojo mokesčio, bet, brangieji, į geriausius renginius renkasi tik geriausieji :))) Susitikimas su Mindaugu Vidugiriu arba pastatyk, jei gali.
O iš tiesų viskas buvo visai kitaip. Mokykloje lankėsi Seimo nario Eligijaus Masiulio patarėjas, nevalstybinių mokslo ir studijų įstaigų asociacijos vykdantysis direktorius, sveikos gyvensenos propaguotojas, visuomenės veikėjas ir šiaip kietas bičas - Mindaugas Vidugiris. Jis susirinkusiems vedė motyvacinę paskaitą, labai gražiu pavadinimu "Kiaušinio sindromas". Paskaita buvo apie pasitikėjimą savimi, apie komunikabilumą, bendravimo įgūdžius ir sėkmingo darbo paslaptis. Mokėmės žiūrėti vienas kitam į akis, sakyti nuoširdžius komplimentus, susipažinti, ir, svarbiausia - tai, kas sukėlė visų nuostabą - bandėme pastatyti kiaušinį. Netikit, kad įmanoma?- challenge accepted! - štai :



Jei dabar tavo akys spindi iš nuostabos ir susižavėjimo, griebk kiaušą iš šaldytuvo ir pabandyk pats. Žinoma, keiksmažodžių neišvengsi ir laiko gali užimti, bet mes garantuojame, kad tau pavyks. Gal po keturių valandų, bet vistiek pavyks.
Mindaugas mums įrodė, kad nieko nėra neįmanoma ir leido mums pajaust užplūdusią euforiją, kai pastatėme kiaušinį. Geras jausmas B-) Pastatyk kiaušą ir tu;D ir suprasi, kad nieko gyvenime nėra neįmanoma (na bet nepervertink savo galimybių)..


Pastatę kiaušinį...







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą