2011 m. lapkričio 14 d., pirmadienis

MOKINIŲ DIENA

Sveikas gyvas, netikėtai įsijungęs rudenėlio miegu beveik užmigusį blogą. Jis jau nubudo, tad naujienų ir įdomių straipsnelių srautas vėl keliaus į jūsų galvas.



O dabar prasivalyk savo ausis, nes tuoj išgirsi daug naujienų ateinančiam ketvirtadieniui. Šią savaitę minėsime ne tik Salomėjos Nėries gimtadienį, bet ir Mokinių dieną, kuri sutapo su minima tarptautine Studentų diena.

Prieš daugiau nei mėnesį mokytojai audringai atšventė savo šventę, tad VŽG MOKINIŲ TARYBA nusprendė, kad tokios dienos reikia ir mūsų gimnazistams.


Į mokyklą nebandyk ateiti susiraukęs kaip šikna, nes:

1. Diena be uniformos. Trumpam leiskime pailsėti savo pečiams nuo šių švarkų. Kadangi yra leista jų nesivilkti, apsirenkime pagal nutartą "dresss code'ą" - SPALVOTAI. Viena dieną nebūkime visi nuobodžiai žali ir apsirenkime kuo įvairiau!


2. Muzikinės pertraukos. Pati "moderniausia" VŽG garso aparatūra drebins jūsų ausis nuo pat ryto su naujausiomis, populiariausiomis ir visokiomis kitokiomis -iausiomis dainomis. Pageidavimų koncertas jau prasidejo facebook'e, tad ką norėsite išgirsti kelkite ten, o mes atsižvelgsime į jūsų pageidavimus. Arba ne. 



3. Stiklinė pačios skaniausios Žemkalnio valgyklos arbatos. Skubėk 7:30 ateiti į mokyklą, nes MT nuoširdžiai sveikins visus mokinius ir pirmiesiems dalins privilegiją atsiimti nemokamą arbatos puodelį. Arbatos puodelių skaičius ribotas.



4. Linksma nuotaika kad ir kur nueisi. http://vzgblogas.blogspot.com/2011/04/april-fool.html. Gimnazijos sienos kaip ir aną kartą linksmins jus įvairiais plakatėliais ir prikolais, tad gavęs dvejetuką, trejetuką ar kuoliuką, liūdėti neturėtum. :)




Tad viskas, ką tau reikia turėti ar padaryti yra: pamiršti švarką ir prisiminti kitas spalvas apart žalios, pasiimti gerą nuotaiką ir nevėluoti į mokyklą. 


2 komentarai: