2011 m. spalio 12 d., trečiadienis

Mokytojų dienelė

Praėjusį trečiadienį, kaip ir kiekvienais metais,  kartu su visa Lietuva šventėme mokytojų dieną. Vieni šventė smarkiau, kiti ne: mokytojai ypač tą dieną minėjo, mokiniai džiaugėsi trumpintomis pamokomis ir mokytojų gerumu. Žemkalnyje viskas prasidėjo, kai ketvirtokai gražiai sustojo kaip medžiai ir pasitiko mokytojus, ateinančius į mokyklą. Teikė gėles ir šiaip kažkokias dovanėles. Vieni mokytojai natūraliai šypsojosi, kiti  dirbtinai džiaugėsi ir mintyse siuntė visus velniai žino kur.  Kiti  mokinukai rado kitokį būdą pasveikinti arba sulįsti į tam tikrą vietą mokytojams: nešė pyragus, gėles į mokytojų kambarį ir panašiai džiugino mokytojus. Tarp sveikinusiųjų galėjome įžvelgti ir konkurenciją. Pyragus mokyklos šviesuliams kepė 4g ir 4h, tik mokytojai žino, kurie pasirodė geriau, nors mes visi žinome, jog pyragas nuo Mokinių Tarybos buvo skaniausias. (kuklumas nevisuomet reikalingas, kartais šuo pats sau pakelia uodegą.)



Renginys kurio mokiniai nematė

Pasibaigus rytinėms ceremonijoms ir sveikinimams, mokytojai sugūžėjo į konferencijų salę, kur ketvirtų klasių mokiniai jiems paruošė šiokią tokią staigmeną- tūsiuką. Parengtos nominacijos ir apdovanojimai – obuoliukai, tikrai nustebino ir pralinksmino mokytojus. 

Autoritetas - I. Tvarijonienė
Linksmuolis - L. Kasiulytė
Pasakotojas - A. Bražionytė
Sveikuolis - M. Kuzminskas
Stilingiausias - I. Adomavičiūtė
Geležinė ranka - B. Valkiūnienė
Žalio švarko segėtojas - A. Kielaitė
Pasiilgtas per atostogas - D. Mulevičienė
Mokytojas - Draugas - J. Astramskienė
Pats pačiausias - Gintaras Lukošiūnas


Didelis vaišių stalas ir jauki aplinka kaip miške (4-tų klasių gimnazistai nusprendė sienas dekoruoti klevo lapais, mums buvo gražu, mokytojams irgi, jūsų nuomonė nerūpi) suteikė šiltą nuotaiką. Visus mokytojus žodžiu pasveikino Mokinių Taryba, taip pat ir nepasirodęs Lyderių Klubas, siuntė telepatiškus linkėjimus iš už durų.


Pamokos pamokos pamokos

Po daug daug metų į VŽG grįžo tradicija - dvyliktokų vedamos pamokos per mokytojų dieną. Šį kartą, kad per daug jie neįsijaustų, buvo leista vesti tik pirmąją pamoką, tačiau ir jos užteko. Dauguma dvyliktokų suprato, kad jiems tikrai nelemta būti mokytojais ir kaip yra sunku tramdyti vaikučius.  Vienos dienos „mokytojų“ paprašyti mokiniai rašė sveikinimus mokytojams. Aišku, būta įvairių sveikinimų, vieni sveikino Šv. Kalėdų proga, vieni Šv. Velykų, aišku tik tiek, kad mūsų gimnazistai „nesigaudo“ laike, nors visą širdį rašydami sveikinimus išties įdėjo. Mokiniai buvo tokie patenkinti naujaisiais mokytojais (o gal tiksliau turėtume sakyti žaviomis mokytojomis) jog net puoselėjo viltis gauti numeriukus, deja „ne tau, Martynai, mėlynas dangus“, pasvajokime iki kitų metų.



Pabaiga lyg ir

Džiaugsmo suteikusi mokytojų diena, penktadienį mokytojams išvažiavus taip pat prailgino gimnazistų savaitgalį, dėl to norisi dar labiau padėkoti mokytojamas už tai kad jie yra.



Trumpas moraliukas

Nebūkime visi moliais, išmokime naudotis (skaityti) mokinių tarybos informacine lenta, facebook‘u ir daugiau žinosime ką ir kada reikia padaryti. (taigi būtų malonu, jei kitą kartą visi laiku suneštų pinigėlius ir šiaip žinotų kas vyksta gimnazijoje)




Mokytojų dienos kulminacija - bendra nuotrauka (širdutės formos (^_^) ). Dėkojame gimnazistams, kurie ,,nieko neverčiami'' padėjo sudelioti širdies formą ir šildė vienas kitą 20 minučių džiaugsmingai laukdami Mokytojų:).

 Dėkojame kamikadzei Elenai už foto.
  
Rezultatas (awwww...)
 

2 komentarai: