2011 m. rugpjūčio 8 d., pirmadienis

Blogo užkulisiai arba įrodymas, kad įrašai patys nepasirašo

Labas vakaras atostogaujantys mokiniai, skaitytojai ir visi kiti, kurie esat paveikti facebook'o. Atrodo dar visai neseniai, birželio tryliktą, dvidešimt penkios minutės po dviejų nakties tarėm ilgą ir galingą kalbą atostogų pradžios proga. Kaip ir prisižadėjome ir atosotgų metu kartais parašysim, nes norime, kad ir neturintys ką veikti, 24/7 kompo aukos turėtų prasmingos veiklos - skaitytų mokyklos blogą. Baigiame net lito nevertą pasisveikinimą ir einame arčiau esmės.



Taigi šiame įraše netikėtai ir nelauktai suprasit, kad ne iš oro šio blogo įrašai atsirada, o juos parašyti yra ganėtinai sunkus, tačiau labai linksmas darbas.



Kad jūsų reakcija nebūtų "WTF kas čia per žmonės?", sakome, kad tai tie žmonės, kurie sėdi per naktis prie kompų ir varvina akis rašydami įrašus.



Šioks toks perspėjimas

  • Cenzūruotas ir paslėptas vietas inerpretuokite savaip.
  • Neverta susidaryti nuomonės apie šiuos žmones vien iš šių chat'ų.




viskas dažniausiai prasideda taip


tačiau kartais Tomse sulaukia mandagaus atsako



Dažnas reiškinys, kai rašytojai sunkiai susikaupia ir nusivažiuoja nuo darbo



Skiriamos kelios bendravimo rūšys. 
Viena iš jų: šiek tiek per žiaurus prikolinimas 

ir kai mandagus oficialumas liejasi per kraštus.







Didžiųjų naktinėtojų patiriami konfliktai dėl nuovargio ir kitų asmeninių priežasčių






tarybos narių reiškiama atvira meilė prezidentui




Didžiųjų naktinėtojų patiriami konfliktai dėl nuovargio ir kitų asmeninių priežasčių nr.2




Drąsiai klausiame vienas kito įvairių klausimų




Taigi lindo lindo ir pagaliau išlindo šitie pokalbiai į viešumą. Chat'ų skaitymo ir atrinkimo procesas truko labai ilgai, todėl dabar galėsim sėdėti išvertę kiaušus ir džiaugtis, kad pagaliau Žemkalnio galvos tai pamatys.
Perspėjome jus, kad neverta susidaryti nuomonės apie mus, tad kaip reaguosit ir ką kalbėsit nelabai mus jaudina. Dalis pokalbių dėl tam tikrų priežasčių nebuvo paviešinti, tačiau įrašo tęsinio gal ir galima tikėtis. (o mes juos mėgstame, kaip pastebėjote)


 Jeigu esi pastabus, kaip bbž kas, tai tikriausiai pastebėjai, kokiu laiku yra parašomi įrašai. O jeigu ne, tai stebėk. Soriukas, jei kartais tau tenka laukti ilgai, tačiau mes stengiamės kiekvieną įrašą išlaižyti iki galo.


Visi žodžiai pasakyti ir viskas jau parodyta, tad sakome iki kito susiuostymo ir linkime neskaičiuoti dienų iki vasaros pabaigos. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą