2011 m. birželio 2 d., ketvirtadienis

Per sunku sugalvoti pavadinimą

Gražų šeštadienio rytą 206 žemkalniečiai prabudo skaudančiomis galvomis. Klausiate kodėl? Kas nutiko? Gal siaučia virusas? Mes tuoj viską paaiškinsime. 

PASKUTINIS SKAMBUTIS! 
Nejaugi dar kyla klausimų? Nuo pat ankstyvo ryto, pastūgavę ir pasivažinėję po miestą, abiturientai paskutinį kartą grįžo į mokyklą. Iškilmingai įžengę pro paradines duris jie nužingsniavo su auklėtojais į paskutinę pamoką.
  

Apžiūrėję 3-okų su meile puoštus kabinetus, išklausę širdį veriančių auklėtojų kalbų, 4-okai išėjo į „gyvą koridorių“.





 Žengdami per „podiumą“ išties galėjo jaustis didingai, juk jų pasveikinti ir išlydėti susirinko daugybė mokinių. Paskutinį kartą pademonstravę savo eiseną jie pasuko į aktų salę, kur jų laukė ne mažiau iškilminga ceremonija.

Paskutinis oficialus ėjimas ,,podiumu''

Žinoma, kad ir kaip viskas būtų gražu, lietuviai nebūtų lietuviais, jei nesugalvotų viešai paskelbti sąrašo ne tik tų mokinių, kurie bus „prileisti“ prie egzaminų, tačiau ir tų, kuriems pasisekė ne taip gerai kaip pastariesiems. (Tikimės, jog su laiku ši tradicija išnyks.) Padžiūgavę ir paverkę po netokios linksmos ceremonijos dalies visi galėjo stebėti pagal V.M. Putino poetinę dramą sukurtą spektaklį ,,Žilvinas ir Eglė''. Spektaklis stebino savo emocijų išraiškingumu ir dramatiškumu bei Pink Floyd muzika. Taip pat visiems mums paskutinį kartą padainavo sesės šaunuolės - Dovilė ir Jovilė. 



Jovilės ir Dovilės paskutinis pasirodymas mums
Aplodismentai atsistojus Jovilei ir Dovilei.

Renginio metu buvo apdovanota Metų Klasė – 4c ir Metų Žemkalnietis. Šiemet ja tapo Elena Šataitė. 




 Elena Šataitė


Bene linksmiausia ceremonijos dalis buvo „paskutinio testamento“ skaitymas. Šių metų karta pasižymėjo puikiu humoro jausmu. Kam tos ašaros, jei galima palikti mokyklą su šypsena.



Turėjom netgi nuomotų mažų vaikų.
Valso ritmu.




Pabaigoje visi, paėmę aukštas natas, sugiedojome paskutinį kartą gimnazijos himną.


TIKIMĖS, KAD NESUSTOSITE TOBULĖJĘ IR PASIRINKSITE GYVENIME TINKAMĄ KELIĄ.

Ačiū visiems ruošusiems šventę ir tiems, kurie bent morališkai stengėsi palaikyti.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą